.
ส่วนผสมอาหาร (Food ingredients.)
- หมูสับ 200 กรัม 1. 200 g pork.
- ไข่ไก่ 2 ฟอง 2 eggs.
- หัวหอมใหญ่ (หั่นเต๋า) 50 กรัม 3. Onion (diced) 50 gm.
- แครอท (หั่นเต๋า) 50 ถ้วย 4. Carrots (diced) 50 cups.
- มะเขือเทศ (คว้านไส้ หั่นเต๋า)1 ลูก 5. Tomatoes (diced reaming gut) 1 child.
- ผักชี 1 ต้น (หั่นละเอียด) 6. 1 coriander plant (finely sliced).
- ต้นหอม(หั่นละเอียด )1 ต้น 7. 1 onion plant (finely sliced).
- น้ำมันพืช 2 ช้อนโต๊ะ 8. 2 tablespoons vegetable oil.
เครื่องปรุง [Garnish]
- ซีอิ้วขาว 1 ช้อนโต๊ะ 1. Thin soy sauce 1 tbsp.
- ซอสปรุงรส 1 ช้อนโต๊ะ 2. 2. Seasoning sauces 1 tbsp.
- น้ำมันหอย 1 ช้อนโต๊ะ 3. 3. 1 tablespoon oyster sauce.
- น้ำตาลทราย 2 ช้อนชา 4. Sugar 2 tsp.
- พริกไทย 1 ช้อนชา 5. Pepper 1 tsp.
ขั้นตอนการปรุง:
The process of cooking.
Full bowl, beat the egg, then add a little soy sauce. Then set pans. Preheat a medium strong. Roll the oil around the oil pan. Wait until the pan is hot, pour it into the beaten eggs. I roll the eggs around the pan. Wait for the egg to be noted that the eggs begin to peel away from the pan. I scoop up the eggs and set aside in a dish. Preheat the pan on medium heat, add the oil, stir-fry it. Wait until the oil is hot, add the onions to the pork, then season with soy sauce and oyster sauce, sugar and pepper. Stir well and let it cook pork began to put carrots. Stir continuously until the carrots are cooked, add tomatoes to it. Stir until the tomatoes begin to soften and wash out the celery and onion to it. Stir all together and turn the oven immediately. Stir into the machine. Fry the eggs into the folded edges on all 4 sides of the egg to come together. Decorate with coriander and sliced chilli. Then serve it.
No comments:
Post a Comment